Aşk. sabırdır. Saygıdır. Keşiftir. Anlaşmaktır. İnceliktir. Korumaktır. Sorumluluktur. Mizahtır. Teslimiyettir. Gerçektir. Neşedir. Mutluluktur. Sıcaklıktır. Tazeliktir. Sarılmaktır. Şanstır. Saftır. Öze götürendir.

2 yorum:

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar Ece,

Bir müddet ben de bloglardan ayrı kaldım. Takip ettiklerim yani izlediklerim blog listeme bloğunuzu eklerken bir blog paylaştığınızı gördüm ve bu vesileyle bloğunuzu da ziyaret etmiş oldum. Hiçbir açıklama ya da bir yazı metni olmadan sadece bir fotoğrafla sevgili Uğur Mucu'yu anmak adına bu anlamlı günü bizlerle paylaştığınız ve konuya olan duyarlılığınız için teşekkürlerimi sunarım.

Sebebi her ne olursa olsun. Hiçbir cana kıyılamayacağını Cenab-ı Allah yüce kitabında bildirmiştir.

Ancak, Allah yolunda olmak şartıyla zülmeden zalimlerle savunma amaçlı mücadele esnasında tüm çarelerin tükenmesi halinde zalimin canına kıyılabileceği konusunda ruhsat verildiği hem Kur'an, hem de hadis kaynaklarında yerini almıştır.

Bu bağlamda çıkar, menfaat ve rant sağlayan zalimlerin oyunlarını bozmaya yönelik yapılan her türlü çalışmayı susturmak için insan canını sorumsuzca katledenleri kınıyor; araştırmacı gazeteci ve yazar sevgili Uğur Mumcu'yu rahmetle, sevgiyle ve saygıyla anıyoruz. Ruhu şad ve mekanı cennet olsun!

Selam ve dualarımla.

Ece dedi ki...

Sevgılı Recep abım
sizin bu yorumunuz ustune yorum yapamıyorum ...saygı ve sevgılerımı sunuyorum...
Sevgiler...