Aşk. sabırdır. Saygıdır. Keşiftir. Anlaşmaktır. İnceliktir. Korumaktır. Sorumluluktur. Mizahtır. Teslimiyettir. Gerçektir. Neşedir. Mutluluktur. Sıcaklıktır. Tazeliktir. Sarılmaktır. Şanstır. Saftır. Öze götürendir.
BU GECE İÇİM İÇİME SIĞMIYOR
BU GECE DÜNYANIN TÜM ŞİİRLERİNİ OKUMAK
BU GECE DÜNYADAKİ TÜM TÜRKÜLERİ DİNLEMEK
BU GECE EN ZALİM İNSANLARA KÜFRETMEK
BU GECE TÜM BAĞRI YANIK İNSANLARA MERHABA DEMEK
BU GECE TÜM BOYNU BÜKÜK ANALARA MERHABA DEMEK
İSTİYORUM
BU GECE KAN KIRMIZI ŞARAP İSTİYOR CANIM
BU GECE TEHLİKE ARZ EDİYORUM
BU GECE SANIRIM KUDURUYORUM
GAYRİ GURBET ELLERDE ZOR OLUYOR

KIVRILSADA TÜTÜNÜMÜN DUMANI,ELİMDE DEGİL AKLIMIN DÜMENİ...

7 yorum:

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar Ece,

Ziyaretiniz ve ruh halinizi büyük bir içtenlikle ve samimi bir şekilde paylaşan yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Zamanında ben de çok alkol tükettim. Ama tövbe ettim ve artık içmiyorum. Uyku ile ilgili sorununuzu çözebilmek adına ve sizi rahatlattığı için alkol almaya devam ettiğinizi paylaşmışınız. Alkolü keyif almak için değil de, aşırı gitmemek üzere ve darlığınızı giderecek kadar ilaç manasındaki tüketiminizi nasıl biz insanlar hoş görüyorsak, inşallah Cenab-ı Allah'ta hoş görür. Asıl uykularınızı kaçıran probleme yönelerek onu çözmeye çalışarak alkolden de uzak durmanızı salık veririm. Doğrusu da budur. Eminim bu sorununuzu çözersiniz, yeter ki isteyin.

Bu dünyada yaşadığımız sürece sıkıntılarla, dertlerle, problemlerle hep karşılaşacağız. Bunları alt etmek için sabırla, azimle mücadele edip, cenab-ı Allah'a tevekkül edeceğiz yani O'na güveneceğiz. Rabb'im hiçbir kuluna taşımayacağı yükden fazla yük yüklemesin inşallah!

Ruhunuzda esen deli fırtınalar sonucu açığa çıkan negatif enerjinizi pozitif enerjiye dönüştürebilmek için, dost bildiğiniz kişilerle bunları paylaşın ve rahatlayın. Paylaştıkça sevinçler çoğalır, kederler azalır.

Selam ve dualarımla birlikte Allah'a emanet olun.

Ece dedi ki...

SEVGILI RECEP ABİM SEVGI VE SAYGILAYLA SELAMLIYORUM SİZİ IYI KI VARSINIZ IYI KI SIZI TANIDIM :) PAYLASTIM SIZINLE VE INANIN KI POZITIF BIR ENERJI YUKLENDIM VE SANIRIM ARTIK PAYLASACAGIM KISILERI DAHA IYI SECEBILIYORUM,KIMSE ALINMASIN AMA SIZDEN DAHA IYI ANLAYACAK KIMSE YOK DIYE DUSNUYORUM SIZIN OYLE GUZEL OYLE BUYUK BIR YUREGINIZ VAR KI BEN BUNU HISSEDEBILIYORUM :)SIZE MINNETTAR KALDIM VE DUA EDIYORUM ...
ILAÇ NIYETINDE TUKETIYORUM EVET VE BU SORUNLARIM DA GECECEGINI BILIYORUM FAKAT ZAMANI DAHA VAR DIYORUM BELKIDE KENDIMI BU SEKILDE KANDIRIYORUMDUR :)
SEVGI VE SAYGILARIMLA...

Adsız dedi ki...

Recep abinin söylediklerine katılıyorum.Ececim merhaba gecenin 03:08'de blog listeme bakıyordum.yazını gördüm.umarım sıkıntıların hemencikk çabucak geçer.sağlıcakla kal.seni çooook seviyoruz.

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar Ece,

Zaman, hem çok iyi bir ilaç, hem de çok usta bir hırsızdır. Bizi, hızla sonsuzluğun sahibine taşıdığı ve yaşayacağımız acıları da karşımıza çıkardığı için acımasız ve usta bir hırsız; karşılaştığımız acılarla oluşan yaralarımızı iyileştirerek kabuk tutmasını sağlayan çok iyi bir de ilaçtır.

Sizin de dediğiniz gibi, yaralarımızın iyileşip kabuk bağlayabilmesi için zamana ihtiyacımız var. Sadece onu en iyi şekilde kullanarak yaralarımızın bir an evvel iyileşip kabuk bağlaması için aynı zamanda ona yardımcı olmamız gerekiyor.

Yüce Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah, O'na sarıl ve O'na güven. O, sizi yalnız bırakmayacaktır.

Selam ve dualarımla en Güzel'e emanet olun.

MAVİ TUTKU dedi ki...

Merhaba Ececim.. Bu sıkınlar bitecek inşallah..sanırım herşeyin ters gittiği uzun bir dönem bu..ama allahın izniyle bitecek.

Ece dedi ki...

Merhaba Mesut abı nasılsın :)
desteklerın ve guzel sozlerın ıcın çok teşekkür ederim ıyı kı varsın :)
sevgı ve saygılarımla

Ece dedi ki...

Sevgılı Recep abım
oyle guzel soyluyor oyle guzel yazıyorsun kı ıcım huzur ve sevgıyle doluyor ve daha sıkı sarılıyorum herseye...
İyi ki varsınız ve dualarınız ıcın çok teşekkür ederım Allah razı olsun
sevgı ve saygılarımla