Aşk. sabırdır. Saygıdır. Keşiftir. Anlaşmaktır. İnceliktir. Korumaktır. Sorumluluktur. Mizahtır. Teslimiyettir. Gerçektir. Neşedir. Mutluluktur. Sıcaklıktır. Tazeliktir. Sarılmaktır. Şanstır. Saftır. Öze götürendir.

Küçüktüm henüz 9 yaşımdaydım,kız kardesım benden 3 yaş küçük,hep tv de görürdüm zaten o zamanlar sadece trt 1 vardı:) kızakla kayarladı çocuklar ya atları vardı yada egitilmiş köpekleri.
koca yaz boyunca uğrastım azda babamın yardımıyla süslü bir kızak yaptık ve beklemeye başladım kış gelsinde kızagımla kayacagım özgürce.
sulu boya ıle boyadım malum o zamanlar imkanlar dahilinde o vardı elimde ve Elazığ'a gelinceye kadar türlü türlü boyalar kiş çoktan gelmiş olurdu...
Evet uzatmayacağım kış geldı kar öyle güzeld ki diz boyu yagdı cömertce ve benım kızagım zaten hazırdı gittim köpek aramaya sokak sokak geldıgımde burnum kırmızı olmus,üşümekten titriyordum annem kızdı azcık sonrada üzülme dedı şöyle bır gulumsedı:)kuzıneye attı kavurmalı papatesi sonrada demledı çayı oturduk sofraya benım aklım fıkrım kızagımı çekecek köpegi nerede bulacagımdı.
yemek yedık babama anlattı annem babam da benı aldı kucagına sarıldı bıyıklarıyla gıdıkladı benı ben kızımı cekerım dedı:)
O andı evet aklıma harıka bır fıkır gelmıstı..kötü kötü kız kardesıme baktım örümcegin aglarını örer gibi planı kafam da ördüm,
Köpegim hazırdı :)))
Sabah olmasını iple çektim,kahvaltı yaptık hemen kız kardesımı aldım kızakla dogru sokaga:)
onu köpecik yaptım o benı cektı ,bende onu akşama kadar bızım sokakta kaydık durduk
Kah güldük,kah kavga ettık ama hep mutlu olduk.
Bazı bazı hala konuşur güleriz,çok mutluydum ben küçükken çok.
BAZEN DİYORUM KI,HİÇ BÜYÜMESEYDİM,HEP ÇOCUK KALSAYDIM,BİZ BÜYÜDÜK KİRLENDİ DÜNYA...ÖYLE ÇOCUK YETİŞTİRELİM Kİ,GELECEGİN ATATÜRK'Ü OLSUN GELECEGIN TEMSILCISI OLSUN...BEN ÇOK MUTLU OLDUM ÇOCUKKEN ,KÖTÜ HATIRALARI BERTARAF ETTIM,SİLDİM HERŞEYİ KAFAM DA İKİ OĞLUMLA YAŞIYORUZ VE KONUŞUYORUZ GELECEGE DAİR MUTLULUĞA DAİR HEP:)))


NOT: BÜYÜK OĞLUM BANA AYŞE KADIN FASULYE DİYOR HEP:)))

0 yorum: