Aşk. sabırdır. Saygıdır. Keşiftir. Anlaşmaktır. İnceliktir. Korumaktır. Sorumluluktur. Mizahtır. Teslimiyettir. Gerçektir. Neşedir. Mutluluktur. Sıcaklıktır. Tazeliktir. Sarılmaktır. Şanstır. Saftır. Öze götürendir.

SENINLE ÇOK DERTLESTIK...
O ZAMANLAR ÖYLE ZOR GÜNLER GEÇİRDİM Kİ BLOGUNU HATIRLAMIYORUM VE ÇOK ÜZÜLÜYORUM:((( KAYIPSIN SENI ÇOK ARADIM AMA BULAMADIM
HADİ BİR SES VER BANA NERDESİNNNNNNNNNNNNNNNN...
BENİ HİÇ YANLIZ BIRAKMADIN ...SABIRLA DİNLEDİN HEP, BELKIDE SUAN SENIN BANA IHTIYACIN VARDIR??? NERDESİNNNNNNNNNNNN
SES VERRRR....

2 yorum:

KIRMIZI SAÇLI ACEMİ YAZAR dedi ki...

canım benim,sen söylemesen gönlünün kızıl saçlı bacısının ben olduğumu bilemezdim...senin için bu denli değerli olmak beni çok duygulandırdı ve onurlandırdı.. ve kızıl saçlı acemi yazar burada ve sana hissettiğin gibi çok ihtiyacı var...blogumun adı ''aşk hepimizden hesap soracak''..bu aralar tek kelime yazamıyorum ne kendi blogumda ne de yazarlık yaptığım diğer sitelerde.ama seni hep merak ettim iyiki senin yazını okumuşum.bak ne güzel yeniden karşılaştık..kocaman öpüyorum seni..

Ece dedi ki...

YAZARLIK AYNEN SANATA BENZER BENCE YORMA KENDINI BU KADAR ,ZORLADIGIN ZAMAN ZATEN YAZAMIYORSUN HERSEY POOFFF OLUYOR DAHA ÇOK UZULUYORSUN..
SENI ARADIM BULDUM BLOG BLOG DOLASTIM:) SENINDE BENI SEVMEN BENIMLE ILGILENMEN BENI ÇOK MUTLU ETTI ONURE ETTI,HAYALLERINDEN VAZ GECME VE BOL BOL HAYAL KUR BENIM GIBI IYI GELIYOR:)))
KONUSURUZ NASILSA SENINLE BOL BOL TABII SENDE ISTERSEN:)
KENDINE ÇOK IYI BAK VE ÇOOOKKK ÖPÜYORUM...KIZIL SAÇLI BACIM :)