Aşk. sabırdır. Saygıdır. Keşiftir. Anlaşmaktır. İnceliktir. Korumaktır. Sorumluluktur. Mizahtır. Teslimiyettir. Gerçektir. Neşedir. Mutluluktur. Sıcaklıktır. Tazeliktir. Sarılmaktır. Şanstır. Saftır. Öze götürendir.
Bir Amerikali, bir Ingiliz ve bir Irakli kahvede oturmus çay içiyorlarmis. Amerikali çayini bitirince bardagi havaya firlatmis, silahini cikarip bardaga ates edip parcalamis "Bizde bardaklar o kadar ucuzdur ki biz Amerika'da ayni bardakla iki kere çay içmeyiz" demis.

Ingiliz de bunun üzerine çayini bitirip bardagi havaya firlatmis ve ates ederek bardagi parçalamis "bizim Ingiliz kumsallarinda bardak yapacak cam için o kadar çok kumsal vardir ki, ayni bardakla iki kere çay içmeyiz" demis.

Bunun üzerine Irakli da buz gibi sogukkanli bir sekilde çayini bitirmis, bardagi havaya firlatmis, silahini çekip Amerikali ve Ingilizi vurup öldürmüs Bagdat'ta bu Ingiliz ve Amerikalilardan o kadar çok var ki, biz ayni adamlarla iki kere çay içmeyiz" demis. :)))
BEN BEGENDİM :)))
 
VE KISA BİR ANIMI ANLATMAK ISTIYORUM...
EMİNÖNÜNE GITMISTIM ORADA IKI TURISTLE TANISTIM,ONLAR BANA ÇOK SICAK DAVRANDI MEMLEKET NERESI DIYE SORDULAR BENDE BURALIYIM DEDIM CIKTIM ISIN ICINDEN :)
BEN SORDUM ARAPCA INGILIZCE KARISIK KONUSUYORLARDI ANLAMADIM ,DELİKANLI ANLAMADIGI ANLAMIS OLACAK KI EN BASIT ANLATMA YONTEMINI KULLANDI...
ELİNİ HAVAYA KALDIRIP AYNEN BOYLE SES CIKARDI
-VİJJJTTTTT BUMMMM
-VİJJJTTTT BUMMMM
HAAAAA DEDİM IRAKLISINIZ..
IKISI BIRDEN
-YES YES YES DEDİLER
BANA TRAJI KOMIK GELDI...GAYRİ YORUM SİZİN...

2 yorum:

TÜLİN-sihirli tatlar dedi ki...

:))) guzeldııı

Ece dedi ki...

Tülüşim nasılsın:)))
evet fıkrayı bende begendım:)))